Žít Česko

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek: Policie ohrožuje demokracii!

Nejlepší ministr spravedlnosti, Pavel Blažek, se rozhodl vstoupit do historie coby první ministr, který otevřeně bojuje proti nikým nevolené spravedlnosti. Zatčením náměstků ministra Drábka přetekl legendární pohár trpělivosti, kterou doposud měla naše suverénní vláda boje proti korupci s partou zhýralých policejních plukovníků. Ti se nechali zmanipulovat falešnou ideologií dalajlamismu a vzali vážně legendární tezi každé české vlády – padni komu padni.

Stanislav Biler

7.10.2012

Autorem tohoto satirického sloganu je kandidát na prezidenta Miloš Zeman, který se od svého odchodu z politiky vrací s každou možností někam kandidovat. Podobnou vůli po věčném návratu téhož prokazuje pouze nestorka běsnícího šílenství, Jana Bobošíková.

Pavel Blažek, kterému se na důkaz úcty říká v jeho rodném Brně don Pablo, správně pochopil, že by při současném tempu policejního vyšetřování do konce vládního období nezůstal vůbec nikdo. S nostalgií všichni vzpomínají na časy, kdy chlapec se sloganem Myslím to upřímně, Stanislav Gross, během několika dnů vydělal 80 milionů a odjel si užívat zasloužený důchod na Floridu.

Naštěstí se již připravuje nová verze dvacetkrát odmítnuté novely poslanecké imunity, která ji díky několika kreativním doplňkům rozšíří z poslanců i na jejich náměstky, asistenty a všechny rodinné příslušníky. V rámci všeobecného boje proti nepřizpůsobivým, jak se dnes politicky korektně říká chudým lidem, se časem omezí volební právo pro antilidi s malým příjmem, homosexualisty, občany pijící vodu z pet lahve a svobodné matky na mateřské, které svým levicovým životním stylem podkopávají tradiční hodnoty reálného středověku.

Díky těmto demokratickým úpravám dojde k tolik žádané konsolidaci české politické scény a Česká republika tak dokáže obstát v tvrdém konkrunečním boji, který vede se zákeřným Turkmenistánem. Pevně věříme, že se podaří odvrátit současnou vlnu laciných atentátismů a naše země obhájí svou pozici nejzábavnější země k životu.