Žít Česko

Zemanův gang bang

Největší alfasamec české politiky, Miloš Zeman, kolem sebe dokázal shromáždit plejádu respektovaných osobností s neotřelými pohledy na svět. Díky jejich podpoře se do diskuze dostala natolik palčivá témata, jako jsou stále aktuální Benešovy dekrety, nenávist k Němcům i Romům nebo kádrové profily každého z nás. Jeho vrozená empatie nám umožňuje zažít, jaké to asi bylo v padesátých letech. Je možná škoda, že se zatím nedostalo pozornosti Židům nebo homosexuálům, ale můžeme doufat, že to jeho tým probere ve finále této humanistické kampaně.

Stanislav Biler

23.1.2013

Je určitě inspirující, že jej podporuje ředitel prestižního gymnázia PORG a rozhodl se svým studentům demonstrovat, že vzdělání je k ničemu a příslušná fakta si můžou kdykoli vycucat z prstu a obvinit kohokoli z nacizmu. Když na to přijde, mohou se svým oponentům tou hezčí polovinou obličeje klidně vysmívat za špatnou výslovnost. Za takové poznání by na soukromé škole chtěl platit určitě každý. Na veřejnost však pronikly jisté náznaky, že bude Klaus junior i s taťkou chodit na hodiny dějepisu, aby nebyli za pitomce.

Zeman pak mazaně rozmazal argumentaci o fiktivních nacistických kořenech Schwarzenbergera, kdy ji lišácky postavil na textu předního českého vlastence, jinak také fašisty, antisemity a především oblíbeného Klausova novináře, A.B.Bartoše. Ten v českém diskruzu dlouhodobě propaguje všechny existující konspirační teorie, protože se nemíní nechat ovládat svou vůlí. Když byl kořala z Vysočiny upozorněn na jistou vadnost celé argumentace, odvážně prohlásil, že je mu už stejně všechno jedno.

Aby dostál svým slovům, zatáhl do kampaně zcela nový prvek a to otázku míry degenerace jednotlivých kandidátů. Naštěstí je Zemanova rasa čistá jako Bémův kokain, protože se jeho předci věnovali znásilňování žen, což přijde koketovi Milošovi velmi legrační dodnes

Zeman slíbil, že financování jeho kampaně bude průhledné jako ropa Lukoilu, takže není jasné ani kolik utratil nebo kdo jsou fiktivní postavy jeho sponzorů. Nicméně se ukázalo, že si ho kupodivu oblíbili čeští exekutoři, když mu začali posílat statisícové částky, o které předtím obrali ty nejchudší, jichž je Zeman největším zastáncem.

Stejně uklidňující je, že na hradě údajně nebude ani pan Šlouf – byť třeba na pražském magistrátu Hrdlička také oficiálně nepracoval a nijak to kolibříkovi nevadilo. Naštěstí se Zeman umí obklopit vždy těmi nejlepšími, o nichž pak často později napíše, že to byli stejně jenom idioti. Jeho nejbližší poradci z doby opoziční smlouvy byli tehdy tajní. Bohužel novinářská žumpa vypátrala, že byli tajní i za normalizace, kdy pomáhali utužovat režim coby tajní agenti StB.

Češi naštěstí mají jasné priority a při hledání svého prezidenta kladou důraz především na jeho rasovou čistotu, správnou výslovnost a národnost manželky. S takovými předpoklady by dnes sice Masaryk nedostal ani 11%, ale beztak jenom střílel do dělníků. Česká společnost je už natolik daleko, že můžeme přestat řešit současnost i budoucnost a naplno začít skuhrat nad domnělými křivdami minulosti a hledat tolik potřebného společného nepřítele. Tohle Zeman vždycky uměl a když to náhodou nešlo, stačilo vykouzlit nějaký kufřík nebo spis Olovo.